Koko Suomen aarrekartta -Instagram-kilpailun säännöt

 1. Kilpailun järjestä St1 Oy, (Purotie 1, 00380 Helsinki), Y-tunnus 0201124-8.
 2. Kilpailu järjestetään 13.6.–4.9.2018 kampanjasivulla.
 3. Kilpailuun voi osallistua jakamalla Instagramissa oman valokuvan ja lisäämällä hashtagin #kokosuomenaarrekartta. Kilpailun järjestäjillä on oikeus sulkea asiattomaksi tai puutteellisiksi katsomansa osallistumiset pois kilpailusta.
 4. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole St1 Oy:n edustajien ja jälleenmyyjien työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.
 5. Voittajia valitaan ennalta määrittelemätön määrä koko kampanjajakson aikana ja heidät palkitaan 50 euron polttoainelahjakortilla.
 6. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.
 7. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle.
 8. Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista veroista.
 9. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei ole tavoitettu 18.9.2018 mennessä, ei järjestäjällä ole enää velvollisuutta toimittaa palkintoa. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät järjestäjille oikeuden käyttää voittajan nimeä eri medioissa ilman eri suostumusta tai korvausta.
 10. Järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta. Järjestäjät eivät vastaa odottamattomista olosuhteista aiheutuvasta kilpailun peruuntumisesta, lykkääntymisestä tai muuttamisesta.
 11. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

12.Osallistumalla kilpailuun osallistuja vakuuttaa, että hänellä on oikeudet kilpailuun toimittamaansa materiaaliin (teksti, kuva, video). Osallistuja vastaa siitä, että kilpailuun toimitettu materiaali ei loukkaa lakia, hyvää tapaa, kolmansia osapuolia, tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia.

 1. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa järjestäjille pysyvän käyttöoikeuden toimittamaansa materiaaliin. Käyttöoikeuden nojalla järjestäjät voivat käyttää ja hyödyntää kilpailuun toimitettua materiaalia millä tahansa nyt tunnetulla ja tulevaisuudessa tunnetuksi tulevalla tavalla ja alustalla.
 2. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.