Koko Suomen aarrekartta -kuittiarvonnan säännöt

 1. Arvonnan järjestää St1 Oy (Purotie 1, 00380 Helsinki), Y-tunnus 0201124-8.
 2. Arvonta järjestetään kampanjasivulla 13.6.–4.9.2018 välisenä aikana.
 3. Arvontaan voi osallistua syöttämällä St1- tai Shell-asemalta tai St1 Way -sovelluksesta saadun kuitin Tosite Nro-/Kuitin tunniste-/REF-numeron, aseman nimen ja yhteystietonsa kilpailusivun lomakkeelle. Arvontaan voi osallistua uudestaan uudella kuitilla. Arvonnan järjestäjillä on oikeus sulkea puutteellisiksi katsomansa osallistumiset pois arvonnasta.
 4. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole St1 Oy:n edustajien ja jälleenmyyjien työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.
 5. St1 arpoo jokaiselle arkipäivälle yhden voittajan, jolle lähetetään postitse 50 euron arvoinen polttoainelahjakortti. Arvonta suoritetaan kerran viikossa edeltäneelle viikolle siten, että kunakin päivänä osallistuneiden kesken arvotaan yksi lahjakortti. Päävoitto, Volvo V40 T2 Business -mallin auto vuodeksi käyttöön, arvotaan 4.9.2018 jälkeen. (Huom! Mainonnassa käytetty auto on kuvituskuva. Lopullinen palkintoauto on malliltaan hieman erilainen.)
 6. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista.
 7. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.
 8. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Samaten järjestäjä ja yhteistyökumppanit vapautetaan kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamiseen tai käyttämiseen. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
 9. St1 vastaa arpajaisverosta.
 10. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista.
 11. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kalenteriviikon kuluessa, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät järjestäjille oikeuden käyttää voittajan nimeä eri medioissa ilman eri suostumusta tai korvausta.
 12. Järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta. Järjestäjät eivät vastaa odottamattomista olosuhteista aiheutuvasta arvonnan peruuntumisesta, lykkääntymisestä tai muuttamisesta.
 13. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.
 14. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.